KVALITETSSIKRING

Kvalitetssikring af landets
førende tolkebureau.

Vælg Sproghuset som din udbyder af sprogtolkning. Vi står på mål for kvalitetssikret arbejde, dokumenterede resultater og tolkning af høj kvaltiet.

[/vc_column_text]
[/vc_column]
[/vc_row]

Kunder efterspørger tolkning med fokus på den enkelte borger og dennes evner og behov. Sprog- og Kommunikationshuset understøtter dette ved, at tolkene altid passer kemimæssigt og fagligt til opgaven, herunder forbereder sig på hvert enkelt besøg hos kunden.

Dette sikrer maksimal tryghed og professionalisme for borgeren og den pågældende sagsbehandler/bruger.

Sprog- og Kommunikationshusets tilbud på tolkning er baseret på et ønsket fremtidigt godt og konstruktivt samarbejde med kunden, hvor det konstant sikres at holde det pædagogiske- og faglige niveau på det absolut højeste til gavn og glæde for borgere og kommunens medarbejdere.

Er du interesseret? Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale

Vores filosofi

Det er Sproghuset og dets tilknyttet tolkenes erfaring, at motivation for at viderebringe budskaber fra en borger er højest, når det, der bliver tolket er relevant for tolken og tager udgangspunkt i dennes fagområder og interesser.

Denne filosofi er omdrejningspunktet for al tolkning på Sproghuset. Derfor er alle vores tolke nøje udvalgt som tolk for en pågældende borger, da der aldrig bliver sendt en tolk ud, som ikke har kompetencerne til at tolke på et andet givent fagområde, end det de har modtaget undervisning inden for.

Alle vores tolke har en baggrund inden for hver sine specifikke fagområder.

Kunden tilbydes en professionel- og udviklingsorienteret tolkevirksomhed, med et fleksibelt tilbud, der dækker alle sprog.

Få et uforpligtende tilbud

Please leave us your phone and we call you back!Accusantium doloremque laudantium

Du vil blive kontakt inden for 48 timer af en konsulent.

Tak!
Vi har modtaget din besked