KVALITETSSIKRING

Kvalitetssikring af landets
førende tolkebureau.

Vælg Sproghuset som din udbyder af sprogtolkning. Vi står på mål for kvalitetssikret arbejde, dokumenterede resultater og tolkning af høj kvaltiet.

Særligt udvalgte tolk

Vores tolke bliver nøje udvalgt til en bestemt opgave. For os er det vigtigt at vi leverer kvalitet!

Fagligt eksaminerede tolke

Alle vores tolke er blevet screenet og eksamineret inden de bliver sendt ud til tolkning.

100% kvalitetssikring

For at sikre 100% kvalitet så har I til hver en tid mulighed for at få en ny tolk på opgaven.

Kunder efterspørger tolkning med fokus på den enkelte borger og dennes evner og behov. Sprog- og Kommunikationshuset understøtter dette ved, at tolkene altid passer kemimæssigt og fagligt til opgaven, herunder forbereder sig på hvert enkelt besøg hos kunden.

Dette sikrer maksimal tryghed og professionalisme for borgeren og den pågældende sagsbehandler/bruger.

Sprog- og Kommunikationshusets tilbud på tolkning er baseret på et ønsket fremtidigt godt og konstruktivt samarbejde med kunden, hvor det konstant sikres at holde det pædagogiske- og faglige niveau på det absolut højeste til gavn og glæde for borgere og kommunens medarbejdere.

Er du interesseret? Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale

Vores filosofi

Det er Sproghuset og dets tilknyttet tolkenes erfaring, at motivation for at viderebringe budskaber fra en borger er højest, når det, der bliver tolket er relevant for tolken og tager udgangspunkt i dennes fagområder og interesser.

Denne filosofi er omdrejningspunktet for al tolkning på Sproghuset. Derfor er alle vores tolke nøje udvalgt som tolk for en pågældende borger, da der aldrig bliver sendt en tolk ud, som ikke har kompetencerne til at tolke på et andet givent fagområde, end det de har modtaget undervisning inden for.

Alle vores tolke har en baggrund inden for hver sine specifikke fagområder.

Kunden tilbydes en professionel- og udviklingsorienteret tolkevirksomhed, med et fleksibelt tilbud, der dækker alle sprog.

Uddannede tolke

Alle tolke tilknyttet Sprog & kommunikationshuset har mindst en af følgende kvalifikationer:

  • Tolkeuddannet
  • Akademisk uddannet
  • Gennemgået grundige tests
  • Tilvejebragt sig lignende egenskaber og/eller har lang tolkeerfaring

Krav til tolke

En tolk stilles ofte over for meget svære situationer – det kan være en asylansøger, der skal udvises fra landet, eller en døende patient på et hospital, hvis pårørende skal have den svære besked. Sprog- & Kommunikationshuset stiller derfor krav til sine tolke om situationsfornemmelse og professionel adfærd.

For os er tolkning og oversættelse et spørgsmål om omsorg og professionelt engagement!

Tavshedspligt

Alle tolkene er underlagt tavshedspligt, har ren straffeattest, og bliver løbende superviseret af ledelsen og/eller eksterne konsulenter.

Når man i dag skal benytte tolk, er der en række faktorer der er afgørende for et professionelt forløb. Det er vigtigt som tolkebruger at man forstår tolkens rolle. Tolken er der som en neutral part og må udelukkende benyttes som et kommunikationsværktøj – tal i korte og konkrete sætninger. Tolken er der for at kommunikere et budskab – ikke for at tage stilling eller vurdere en given situation.

UDPLUK AF VORES KUNDER

Fredensborg Kommune

De yder en professionel og tillidsvækkende tolkeservice, hvor tryghed såvel for borgeren og for mig er prioriteret højt fra start til slut i vore samtaler.

Tolken udviser altid objektivitet ved oversættelser, og budskabet fra borgeren bliver altid leveret med korrekt svar på mine spørgsmål.

Jeg kan stole på, at tolken ikke misforstår noget i vores dialog og at der nøje bliver oversat i forholdet 1 til 1.

Tolkene møder altid til tiden og forberedt på, hvad dialogen omhandler, og vi oplever aldrig nogen former for konflikter i håndteringen af opgaveløsningen.

Herudover er det aldrig en udfordring at få flyttet en tid eller at bestille akut tolkning, hvilket altid er uden beregning.

Vort samarbejde bygger på tillid og at jeg kan stole på, at de altid gør deres arbejde på en yderst professionel måde

Ishøj Kommune

Et yderst fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde, hvor alt er i orden – hver gang. Tolkene kommer altid til tiden og vi oplever ofte, at vores sagsbehandlere får favoritter blandt tolkene og gerne vil have samme person ud igen næste gang.

Vi modtager ingen klager, men udelukkende rosende ord efter samtalerne.

Et godt eksempel på, hvor fleksible Sprog- og Kommunikationshuset er var for nyligt, hvor vi ville ændre en aftalt tid til en time senere. Dagen efter erfarer vi, at vi alligevel skulle have tolken ud til den oprindelige tid. Og der bliver sendt en tolk ud til den oprindelige planlagte samtale. Vi er aldrig blevet afvist og vi får hurtig besked om, at tolken kommer som efterspurgt.

Spørgsmål?
Vores kundeservice sidder klar

Vores kundeservice folk sidder klar på telefonen og tastaturet.
Kontakt os direkte på tlf: 70 20 03 91. Ring og få hjælp til jeres
næste tolkningsopgave.

Skal vi ringe til dig?

Få et uforpligtende tilbud

Please leave us your phone and we call you back!Accusantium doloremque laudantium

Du vil blive kontakt inden for 48 timer af en konsulent.

Tak!
Vi har modtaget din besked