UDTALELSER

Udtalelser fra kunder

Et udpluk af udtalelser fra vores kunder.

UDPLUK AF VORES KUNDER

Fredensborg Kommune

De yder en professionel og tillidsvækkende tolkeservice, hvor tryghed såvel for borgeren og for mig er prioriteret højt fra start til slut i vore samtaler.

Tolken udviser altid objektivitet ved oversættelser, og budskabet fra borgeren bliver altid leveret med korrekt svar på mine spørgsmål.

Jeg kan stole på, at tolken ikke misforstår noget i vores dialog og at der nøje bliver oversat i forholdet 1 til 1.

Tolkene møder altid til tiden og forberedt på, hvad dialogen omhandler, og vi oplever aldrig nogen former for konflikter i håndteringen af opgaveløsningen.

Herudover er det aldrig en udfordring at få flyttet en tid eller at bestille akut tolkning, hvilket altid er uden beregning.

Vort samarbejde bygger på tillid og at jeg kan stole på, at de altid gør deres arbejde på en yderst professionel måde

Ishøj Kommune

Et yderst fleksibelt og tillidsfuldt samarbejde, hvor alt er i orden – hver gang. Tolkene kommer altid til tiden og vi oplever ofte, at vores sagsbehandlere får favoritter blandt tolkene og gerne vil have samme person ud igen næste gang.

Vi modtager ingen klager, men udelukkende rosende ord efter samtalerne.

Et godt eksempel på, hvor fleksible Sprog- og Kommunikationshuset er var for nyligt, hvor vi ville ændre en aftalt tid til en time senere. Dagen efter erfarer vi, at vi alligevel skulle have tolken ud til den oprindelige tid. Og der bliver sendt en tolk ud til den oprindelige planlagte samtale. Vi er aldrig blevet afvist og vi får hurtig besked om, at tolken kommer som efterspurgt.

Få et uforpligtende tilbud

Please leave us your phone and we call you back!Accusantium doloremque laudantium

Du vil blive kontakt inden for 48 timer af en konsulent.

Tak!
Vi har modtaget din besked